Älykkääseen yhteiskuntaan standardeilla

Ilmoittaudu mukaan!

Tulevaisuuden yhteiskunnassa on enemmän älyä kuin koskaan aiemmin. Kehittyvä informaatioteknologia mahdollistaa uudenlaisten palveluiden ja toimintatapojen synnyn: itseohjautuvat autot, robotit hoitotyössä ja itselleen huollon tilaavat kodinkoneet ovat tulossa – vai ovatko? Tulevaisuuden ratkaisujen tulee perustua kestäville, yhteentoimiville ja turvallisille vaihtoehdoille. Tähän standardisointi tarjoaa ratkaisuja.

Tervetuloa Forum 2016 -tapahtumaan kuulemaan ja keskustelemaan standardisoinnin hyödyistä.

Aika: torstaina 27.10.2016 klo 12 - 18.30
Paikka: Finlandia-talo, Helsinki

Forum 2016 avaa standardisoinnin tuomia mahdollisuuksia ja hyötyjä yrityksille ja yhteiskunnalle ja kertoo, miten voit vaikuttaa standardisointiin. Varmista paikkasi maksuttomassa* Forum 2016 -tapahtumassa ja ilmoittaudu nyt mukaan.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki älykkään yhteiskunnan tuotteista, palveluista ja toimintamalleista kiinnostuneet päättäjät ja asiantuntijat sekä standardisointia seuraavat. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Tervetuloa!*  Ilmoittaudu viimeistään 14.10.2016. Jos ilmoittautunut ei saavu tilaisuuteen tai peruuttaa osallistumisensa vasta seminaaripäivänä, veloitamme 100 € (+ alv 24 %) järjestelykuluina. Ilmoittautumisen peruuttaminen sähköpostilla osoitteeseen sfs-viestinta@sfs.fi